Rdeče.

Rdeče

RDEČE 2003

Suho rdeče vino. 12.7 % alkohola.

Zvrst Rdeče (merlot 45 % in cabernet sauvignon 55 %) nam potrjuje, da se ujemata v pravem razmerju. Vino je rubinasto rdeče barve z granatnimi odsevi, kljub svoji starosti intenzivnega in bogatega vonja. Srečamo se z gozdnimi sadeži med katerimi prevladuje robidnice in ribez. Na okusu nas prepriča skladnost  mehkobe taninov, še vedno deluje sveže in mineralno. Vino je krepkega telesa in dokaj harmonično.

Hrana: meso pripravljeno na različne načine, divjačina, suhomesni izdelki.

Čas in posoda staranja: 24 mesecev v starih sodih, po prvem pretoku dodano žveplo, naslednje leto napolnjeno iz soda brez filtracije

Temperatura serviranja: od 17 do 18 °C.

  • Domov
  • Natisni
  • Pošlji sporočilo
  • Kolofon
  • Zemljevid strani